Σχεδιασμός Δικτύου

Ανακαλύψτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε από την αρχή το δικό σας δίκτυο. Επικοινωνήστε με την Delta Pro για περισσότερες πληροφορίες.


Microsoft Active Directory Design

Εναρμονίστε τις ανάγκες πληροφορικής με τους επαγγελματικούς σας στόχους χρησιμοποιώντας την Microsoft's Active Directory architecture.


Υπηρεσίες στο Διαδίκτυο / Σχεδιασμός Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Μπείτε ενεργά στην αγορά στο διαδίκτυο. Απλές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου είναι διαθέσιμες για να κάνουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο κερδοφόρα.


Αυτοματοποίηση γραφείου

Αυξήστε την αποτελεσματικότητα στο χώρο εργασία σας μέσω λύσεων πληροφορικής όπως έναν ηλεκτρονικό χώρο αποθήκευσης και διαχείρισης αρχείων.


Ενσωμάτωση Συσκευών

Ενσωματώστε τα εταιρικά σας κινητά τηλέφωνα, notebooks και PDAs στο εταιρικό σας δίκτυο προκειμένου να μεγιστοποιήσετε την επικοινωνία ανάμεσα στους συναδέλφους.


IT προϋπολογισμός

Όταν σχεδιάζετε την επένδυση στην τεχνολογία, κερδίστε τη μεγαλύτερη αξία για κάθε ευρώ που ξοδεύετε, ζητώντας τη συμβουλή ενός ειδικού από την Delta Pro.


Εκπαίδευση και σεμινάρια τελικών χρηστών

Ο πιο πολύτιμος πόρος σε κάθε επιχείρηση είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Το ανθρώπινο δυναμικό που είναι σωστά εκπαιδευμένο είναι πιο παραγωγικό, αποτελεσματικό και ικανοποιημένο, είναι μια επένδυση που πάντα σε δικαιώνει.