Επισκευή Οθόνης Laptop

Επισκευή Οθόνης Laptop

Εάν η οθόνη του laptop έχει ραγίσει ή σπάσει, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια καινούργια. Παρέχουμε χαμηλού κόστους αλλά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αντικατάστασης laptop οθονών LCD για όλες τις μάρκες και μοντέλα Laptop.


Επισκευή Laptop Βύσματος Τροφοδοσίας

Επισκευή Laptop Βύσματος Τροφοδοσίας

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τους laptop είναι ένα χαλαρό ή χαλασμένο βύσμα φόρτισης / τροφοδότησης. Ένα χαλασμένο βύσμα φόρτισης / τροφοδότησης δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αντικαταστήσετε το laptop σας. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε και να επανασυνδέσουμε το βύσμα τροφοδότησης ηλεκτρικού ρεύματος του laptop σας έτσι ώστε να λειτουργεί ως καινούργιος.


Αντικατάσταση Inverter Laptop

Αντικατάσταση Inverter Laptop

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα με την οθόνη LCD ενός laptop είναι τ' ότι σταματά να λειτουργεί ο εναλλάκτης ή πιο γνωστό ως inverter. Εάν η οθόνη LCD του laptop είναι πολύ σκοτεινή ή τρεμοπαίζει, είναι πολύ πιθανόν να είναι πρόβλημα του inverter. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το inverter του laptop σας μ' ένα νέο έτσι ώστε ο φορητός υπολογιστής σας να λειτουργεί ως καινούργιος.


Επισκευή Πληκτρολογίου Laptop

Επισκευή Πληκτρολογίου Laptop

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε οποιοδήποτε χαλασμένο πληκτρολόγιο μας φέρετε. Υπάρχει περίπτωση να λείπουν πλήκτρα ή να είναι σπασμένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επισκευαστεί είναι να έχετε τα χαλασμένα πλήκτρα του laptop σας. Αν δεν τα έχετε τότε η επισκευή είναι ασύμφορη. Μπορούμε να δοκιμάσουμε πολλά μονταρίσματα για να παίξει ένα πληκτρολόγιο σωστά και τις περισσότερες φορές παίζουν χωρίς πρόβλημα μετα απο το Service. Αλλά ακόμα και αν δεν λειτουργήσουν σωστά, μην ξεχνάτε οτι υπάρχει εγγύηση επισκευής. Για να γίνει εκτίμηση τιμής θα πρέπει να έχουμε το laptop στα χέρια μας.


Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου

Αν έχετε εξαντλήσει το χώρο του σκληρού δίσκου στο φορητό σας υπολογιστή (laptop), μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο φορητό υπολογιστή σας ένα σκληρό δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας. Με αυτήν την υπηρεσία μας, δε θα αλλάξει καμιά από τις ρυθμίσεις των Windows ή των άλλων εφαρμογών που έχετε εγκατεστημένα στο φορητό σας υπολογιστή. Ο φορητός σας υπολογιστής θα είναι ακριβώς ο ίδιος, με τη διαφορά ότι θα έχει πολύ περισσότερο χώρο στο σκληρό του δίσκο. (Το κόστος του νέου σκληρού δίσκου δε συμπεριλαμβάνεται στο κόστς της υπηρεσίας).


Υπερθέρμανση laptop

Υπερθέρμανση laptop

Στο Service μας επιδιορθώνονται 80% των περιστατικών που έρχονται με προβλήματα υπερθέρμανσης. Οι τεχνικοί μας ανοίγουν το Laptop σας, το οποίο καθαρίζεται διεξοδικά απο την σκόνη που έχει μαζευτεί και ελέγχεται πλήρως το σύστημα ψύξης του το οποίο παρατηρείται διεξοδικά κατα τη λειτουργία του laptop για αρκετές ώρες και υπο διάφορες συνθηκες για να εντοπιστούν προβλήματα υπερθέρμανσης.


Αναβαθμίσεις Laptop

Αναβαθμίσεις Laptop

Κάθε laptop μπορεί να δεχτεί συγκεκριμένες αναβαθμίσεις καθώς οι δυνατότητες επέκτασης του είναι περιορισμένες. Καλό είναι να παραλάβουμε το laptop σας στο Service μας και αφού μελετήσουμε τα χαρακτηριστικά του να σας προτείνουμε τα διαθέσιμα εξαρτήματα τα οποία μπορούν να αναβαθμιστούν για να αυξήσουν την απόδοση του.