Τι χρειάζεται να δημιουργήσω μία ιστοσελίδα;

 

1. Καταχώρηση ονόματος domain

Η διεύθυνση που πληκτρολογείτε στο browser για να προβάλετε κάποιο web site ονομάζεται domain name. Επειδή χιλιάδες web site καταχωρούνται σε εβδομαδιαία βάση στο Internet, είναι σημαντικό να καταχωρίσετε το domain name σας πριν αρχίσετε την σχεδίαση του web site σας γιατί το όνομα που θα διαλέξετε μπορεί να καθορίσει τη σχεδίαση και εμφάνιση της, επίσης πρέπει να ελέγξετε αν είναι διαθέσιμο το όνομα που επιζητείτε.

Η Delta Pro Network Solutions μπορεί να σας βοηθήσει να διαλέξετε ένα όνομα που θα ταιριάζει στην επιχείρηση σας και να το καταχωρίσει.

 

2. Σχεδίαση του Web Site (ιστοσελίδας) σας

Εφόσον διαλέξετε και καταχωρίσετε το domain name, το επόμενο βήμα είναι να αποφασίσετε αν θέλετε να σχεδιαστεί από επαγγελματία ή αν θα αναλάβετε τη σχεδίαση οι ίδιοι με κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας web site.

Η Delta Pro Network Solutions προσφέρει και τα δυο - δίνει συμβουλεύσεις προγραμμάτων και πληροφοριών αν επιλέξετε να αναλάβετε τη σχεδίαση ή μπορείτε να αφήσετε τους εκπαιδευμένους σχεδιαστές μας να την σχεδιάσουν για εσάς.


3. Φιλοξενία του Web Site (ιστοσελίδας)

Μόλις έχει σχεδιαστή το web site σας, χρειάζεται να διαλέξετε μια εταιρεία φιλοξενίας web site όπως η Delta Pro Network Solutions να το συνδέσει στο Internet. Η Delta Pro Network Solutions συνδυάζει άριστη τεχνολογία, τεράστιο εύρος υπηρεσιών, στρατηγικούς συνεταίρους, και επαγγελματίες του χώρου για να σας προσφέρει Windows και Linux υπηρεσίες φιλοξενίας.

Είτε αν η εταιρεία σας θέλει να δημοσιεύσει το πρώτο της web site ή να ενισχύσει ήδη υπάρχοντα web site με βάση δεδομένων ή online συναλλαγές, η Delta Pro Network Solutions παρέχει πακέτα φιλοξενίας που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

 

4. Διαφήμιση του Web Site (ιστοσελίδας)

Μόλις είναι η εταιρεία σας online, το επόμενο βήμα είναι να τη διαφημίσετε. Η Delta Pro Network Solutions σας παρέχει τα παρακάτω στρατηγικά εργαλεία μάρκετινγκ και απαραίτητους πόρους για να εμφανίζετε η ιστοσελίδα σας στις πρώτες απαντήσεις τον μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης:

 

α. SEO Search Engine Optimization

Διαδικασία βελτιστοποίησης των κατατάξεων του website στις μηχανές αναζήτησης και τα directories όπως google, yahoo, msn. Μελέτη του κλάδου στον οποίο ανταγωνίζεται η ιστοσελίδα ώστε να χρησιμοποιηθούν οι αποτελεσματικότερες λέξεις κλειδιά.

 

β. Εmail Marketing

Κατασκευή διαφημιστικών newsletters για το site σας, σύμφωνα με το σχεδιαστικό και την ταυτότητα του site. Αποστολή χιλιάδων διαφημιστικών newsletters με σκοπό την άμεση αύξηση της αναγνωσιμότητας της ιστοσελίδας και την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών που υπάρχουν στο περιεχόμενο του website.

 

5. Πρόσθεση προχωρημένων λειτουργικοτήτων στο Web Site (ιστοσελίδας) σας

Όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες του web site σας η Delta Pro Network Solutions παρέχει λύσεις για αναβάθμιση. Είτε θέλετε να αρχίσετε να πουλάτε προϊόντα online η να μεταφέρεται το web site σας σε δικό του server για καλύτερη επίδοση, η Delta Pro Network Solutions θα σας παρέχει πόρους να κάνουμε την web εταιρεία σας επιτυχία.